Zeg maar Emma.

Mijn naam is Emmanuelle Behets, Emma voor de vrienden. Sinds 2016 ben ik samen met mijn zus Charlotte mede-eigenaar van MAIS OUI, een kledingzaak voor dames in hartje Brugge.

Ik heb een passie voor mode since forever. Mijn liefde voor all things digital is mee gegroeid en geëvolueerd met de winkel.

Why Talking Zebra?

Vandaag is digitaal niet meer weg te denken uit de samenleving. Corona heeft dit nog versterkt. Je bent verplicht om mee te springen op de digitale trein en dat kan overweldigend en zelfs beangstigend zijn. Als zaakvoerder van MAIS OUI raakte ik nog meer geïnteresseerd in communicatie en begon ik me alsmaar meer te verdiepen in digitale communicatie en marketing.

Met MAIS OUI hebben we vandaag een sterk digitaal netwerk uitgebouwd. We zijn trots op onze goed werkende webshop en onze actieve en goed scorende sociale mediakanalen. Ik ontdekte dat ik energie krijg van het werken aan onze digitale strategie en dat smaakte naar meer. In 2020 startte ik daarom het Postgraduaat Digitale Marketing aan de Hogeschool Gent en ik rondde het succesvol af met grote onderscheiding.

Social media strategie, contentstrategie en contentplanning, storytelling, branding, web development en social ads zijn voor mij geen holle woorden. Met Talking Zebra wil ik jou helpen. Dankzij mijn ervaring en regelmatige bijscholingen beschik ik over de juiste kennis om je onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Samen met jou bekijk ik wie je bent. Waar staat je zaak voor en wat kunnen we erover vertellen? Want jouw eerlijk verhaal is wat mensen aanspreekt en waarom ze voor jou kiezen. Communicatie is niet zwart-wit maar jij kleurt het zelf in. Zo komen we tot jouw unieke verhaal, dat anderen inspireert en overtuigt.

Lang geleden, toen de dieren nog spraken, kreeg ik in de scouts een mooie totem: Olijke Zebra. Een zebra heeft een mooie print op haar vacht en toch zijn alle zebra’s verschillend. Daarom vond ik dit toepasselijk voor de naam van mijn eigen bedrijf. Want elke klant is uniek en verdient een eigen aanpak!

Ervaring vanuit mijn eigen zaak

Heb je een eigen zaak of KMO en zie je door het digitale bos de bomen niet (meer)? Heb je nood aan advies en tips om je digitale strategie verder uit te bouwen? Met MAIS OUI als mijn eigen case beschik ik over de juiste kennis om ook jouw bedrijf te helpen. Samen gaan we voor het succes van jouw onderneming!

Bekijk zeker eens de volgende links:

Coaching

Ik help je op weg en begeleid je doorheen het hele traject. In the end is het de bedoeling dat je zelf aan de slag kan. Want wie kent er je bedrijf beter dan jij zelf? Uit ervaring merk ik dat dit het beste werkt. Ik reik je de juiste tools aan en geef de nodige tips en advies zodat je er nadien zelf mee aan de slag kan in je zaak.