"We rise by lifting others"

Door samen te werken, komen we verder en bereiken we mooiere resultaten. Heb je een specifieke vraag? Aarzel niet om mij te contacteren. Ik bekijk met plezier hoe ik je kan helpen. 

Stuur een mailtje naar emmanuelle@talkingzebra.be

Digital marketing

Digitaal is het nieuwe normaal. De digitalisering gaat razendsnel en heeft een gigantische impact op alle organisaties.

Digitale marketing is complex. Ik help je om door het bos de bomen te zien. Samen bekijken we wat de optimale digitale aanwezigeid is van jouw bedrijf in functie van de noden en doelstellingen.

Social media strategy

Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn: vandaag zijn het méér dan sociale netwerken waar je contact in contact blijft met familie en vrienden.

Aangezien 70% van de Belgen een profiel heeft op één of meerdere social media kanalen, is het voor een bedrijf een must om een goeie contentstrategie uit te werken.

Doordat ik bij MAIS OUI insta voor de sociale media, beschik ik over de juiste kennis om je te helpen bij het uitwerken van een social media plan. Nadien kan je hier zelf mee aan de slag.

Emma-mais-oui-talking-zebra.jpg

Social media advertising

Als bedrijf kan je er niet meer omheen. Vandaag zitten er zoveel mensen op social media dat het moeilijk wordt om organisch een groot bereik te halen. Naast een goede contentstrategie kan je je doelgroep bereiken met een gerichte advertentiecampagne op social media. 

Zelfs met een beperkt budget is er al veel mogelijk.

 

Branding & storytelling

Jouw storytelling ligt aan de basis van je identiteit als ondernemer. In een inspirerend en authentiek merkverhaal vertel je wat en vooral waarom en hoe je het doet. Zo verbind je (potentiële) klanten op gevoelsniveau aan je bedrijf. 

Als je daar een herkenbare branding en tone of voice aan toevoegt, weten je volgers/klanten meteen dat jij aan het woord bent. Dit creëert herkenbaarheid en vertrouwen: de ideale basis voor een mooie samenwerking.

 

Webdesign

Een bedrijf kan vandaag niet meer zonder een goeie website of webshop. Is die van jou aan vernieuwing of opfrissing toe? Met een team van freelance specialisten zorg ik voor het ontwerp en de ontwikkeling van je nieuwe of vernieuwde webstek. 

Samen overlopen we je noden en verwachtingen. Ik begeleid je van begin tot einde zodat je nadien zelf aan de slag kan.

MODE RETAIL ADVIES

Heb je plannen om een eigen modezaak te beginnen maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken?

Met MAIS OUI begonnen mijn zus en ik from scratch. Ondertussen ken ik alle tricks en valkuilen van het vak. Ik help je op weg zodat je de typische beginnersfouten niet maakt. We maken van je kledingwinkel een succes!